Monday, December 21, 2009

Politist Adjectiv-Nu este deloc genul meu de film

Nu stiu ce sa zic, poate nu inteleg eu genul asta de filme, poate prefer filmele comerciale, dar filmul asta m-a plictisit ingrozitor. Nu mi-a placut absolut nimic la el, m-am fortat sa il vad pana la sfarsit in ideea ca poate apare ceva interesant. Nimic.
Si totusi are 2 premii la Cannes, de aici si nelamurirea mea, poate chiar nu inteleg eu genul asta de filme, sau cei de la Cannes premiaza filmul din snobism cand vad saracie si conditii precare...voi ce credeti?

2 comments:

  1. Departe de mine gandul ca as fi vreun mare critic de film, dar...eu nu inteleg filmele romanesti. pe cuvant ca nu pot. Am inteles-o pe asta cu "filmele care sa fie de calitate" si cu "hai sa facem filme de arta, filme originale". Si ce iese? In general cadre foarte lungi in care nu se intampla nimic, nimeni nu zice nimic si noi ar trebui sa ne minunam. Ultimul film romanesc vazut a fost 4 luni, 3 saptamani si 2 zile si nu pot spune ca m-am plictisit, dar...m-am saturat de filme care trateaza comunismul. Da, a fost o perioada urata, dar nu putem merge mai departe? Tot despre asta vorbim? Eu nici macar n-am vazut Politist Adjectiv, insa n-am citit nici o recenzie favorabila in afara de cele din ziare si reviste. Publicului nu ii prea place.

    ReplyDelete
  2. Si eu sunt de aceeasi parere, regizorii au vazut probabil ca sunt premiate filmele ce trateaza perioada comunista si urmeaza aceeasi reteta. Mie nu imi mai plac deloc filmele romanesti de dupa revolutie, cred ca singurul care mi-a placut a fost Filantropica, in rest nimic interesant...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...