Thursday, December 31, 2009

La Multi Ani!!!


Am ajuns si la sfarsitul acestui an. Pentru mine a fost un an trist si de abia asteptam sa se termine. Una din putinele bucurii pe care le-am avut anul acesta a fost acest blog, si faptul ca am cunoscut virtual persoane deosebite prin intermediul lui. Nu am avut mari asteptari, l-am facut mai mult ca sa am o ocupatie sa imi treaca timpul mai repede, l-am facut cu teama de critici, dar am avut surpriza sa gasesc persoane interesate de ceea ce scriu si asta m-a incurajat sa scriu mai des.
Vreau deci sa multumesc tuturor celor care imi citesc blogurile, sa le urez un An Nou mai vesel, mai bogat, cu multa sanatate si iubire.
Petrecere frumoasa diseara!!!

9 comments:

 1. La multi ani! cu o mica intarziere. Sa ai parte de un an frumos si luminos, sa fii iubita si sa ne scrii in continuare pe blog!
  xoxo

  ReplyDelete
 2. Observ ca pentru majoritatea 2009 a fost un an trist...acum a trecut,si cu timpul va trece si amintirea celor incercate de-a lungul lui. Eu mi-as dori sa-l setrg din calendar, din viata, din suflet. Dar atunci azi nu as mai fi atat de mandra de mine ca i-am supravietuit si ca sunt inca in toate mintile.
  In alta ordine de idei, sa stii ca si cel putin una din persoanele cunoscute aici se bucura nespus ca te-a intalnit, chiar si numai virtual. Si ca-ti ramane cititoare fidela.

  ReplyDelete
 3. Va multumesc, cu asa vorbe frumoase la inceput de an, 2010 nu poate fi decat un an vesel si frumos
  ;)

  ReplyDelete
 4. la multi ani!!!!!!!!!!!!! Multa fericire, sanatate si dragoste adevarata! Numai bine si be happy! pupici

  ReplyDelete
 5. La multi ani si voua! Sa aveti un an frumos, plin de bucurii si mari si marunte, sa fiti fericiti si sa va iubiti! Ne e dor de voi si va iubim mult! Pupici.

  ReplyDelete
 6. Multumesc mult Zuzelor, la fel si voua, sa aveti parte de multa sanatate si iubire.
  xoxo

  ReplyDelete
 7. Nina si noua ne e dor de voi, chiar ma uitam zilele trecute la pozele cu tine mireasa, si aveam asa o strangere de inima ca nu am fost alaturi de tine. Va doresc sa aveti un an fructuos din toate punctele de vedere, si sentimental si profesional, si multa sanatate.
  xoxo

  ReplyDelete
 8. Buna. La multi ani si tot ce-ti doresti! sa-ti aduca noul an numai impliniri!xoxo

  ReplyDelete
 9. Multumesc, toate urarile de bine si din partea mea ;)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...