Tuesday, November 10, 2009

From Russia with Love


Zilele trecute, mai precis intr-o noapte cand nu aveam somn si ma uitam pe pereti (stiti ca ideile bune vin noaptea ;))) m-am hotarat sa mai fac un blog. Un blog-curs de limba rusa, pentru ca am cautat foarte mult timp materiale pentru invatarea limbii ruse si nu am gasit mai nimic in romana, a trebuit sa le traduc din engleza ca sa pot invata ceva. Este adevarat, nu am inceput de la zero, baza mi-am format-o in anii de studiu din scoala generala si liceu (in facultate am fugit cat am putut de rusa si am "studiat" engleza).
Deci m-am gandit sa fac ceva folositor pentru cei care vor sa studieze limba rusa si sa pun din materialele pe care le-am gasit eu pe un blog.
Desi in noaptea aceea cand mi-a venit ideea totul parea simplu, cand am trecut la treaba s-au complicat lucrurile. Mi-a luat o zi pana am gasit un template de blog care sa ma multumeasca. Astazi am scris prima postare si la fel nu a fost deloc usor pentru ca a trebuit sa scriu cu caractere rusesti. Voi incerca sa ma tin de acest blog pentru ca nu renunt asa usor cand imi propun ceva, dar probabil ca nu voi publica zilnic asa cum imi propusesem pentru ca nu imi place sa fac lucrurile pe fuga. Daca va intereseaza si aveti curiozitatea sa ma vizitati si acolo, adresa este :
http://butterfly-fromrussiawithlove.blogspot.com/ aveti aici un link direct

P.S. Sper ca in curand sa imi fac si un Banner, va astept cu drag:x

2 comments:

  1. Super tare ideea! Intr-adevar si mie ideile bune tot noaptea imi vin. Citeam odata intr-o revista ca e bine sa ai pe noptiera un carnetel sa poti nota la nevoie (pacat insa ca nu am noptiera).

    Ar fi super tare daca ai promova intens blogul...ma gandesc ca ar avea succes!

    ReplyDelete
  2. Tare faza cu carnetelul, parca ma vad scriind :)), multumesc pt sustinere xoxo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...