Wednesday, November 4, 2009

Tv...sau mai bine nu...


Cu riscul de a ma repeta, nu pot sa nu readuc in discutie ceea ce se intampla la posturile tv romanesti. Desi cand s-a lansat grila de toamna mi-am facut o idee despre ce emisiuni vor fi difuzate, parca acum mi-au "intrecut" asteptarile.
Ma uitam zilele trecute la Maruta, o chemase pe fiica Andei Calugareanu, si ii punea numai intrebari penibile, jalnice, idioate. Nu ca as fi vrut sa aflu ceva de la ea, dar probabil ca a ramas in pana de subiecte, dupa "seria" divorturilor, nu a mai gasit nimic interesant. ORIBIL!!!
Acces Direct s-a dovedit la fel de scarbos cum promitea, emisiunile acelea regizate cu socrii, parinti, copii, s-au intrecut intre ele in mascarici porno, Oana Zavoranu cu tot felul de "sariti", Dan Diaconescu la fel, poate criza asta financiara a scos tot ce era mai "sarit" din romani, si pentru bani (sunt convinsa ca nu foarte multi), se dau in spectacol si fac un circ de toata "frumusetea".
Din cate stiu exista CNA, care ar trebui sa "vegheze" aceste emisiuni. Ma intreb ce naiba fac aia de sunt permise toate aceste porcarii? Inteleg ca e democratie si ca ar trebui sa ne exprimam liber, dar totusi...
Singurul de care mai aud ca este amendat este Mircea Badea, care dupa parerea mea este "mic copil" fata de ceilalti.
Si am mai vazut ca au fost amendati pentru publicitate excesiva, parerea mea este ca isi scot banii de amenda din publicitatea aia deci nu ii deranjeaza. Cel mai mult am impresia ca exagereaza cei de la Pro cu publicitatea. Cand ma uit la un film sau la o emisiune de la ei, am timp, spal vasele, mananc ceva, si tot e publicitate cand ma intorc.
Sigur ca nu se va schimba nimic, si ca vor aparea in continuare tot felul de nebuni la tv, dar ma intreb pana cand vor continua, deja incepe sa ma enerveze...

3 comments:

  1. Eu imi mai arunc cate un ochi, de plictiseala, dar de obicei ma enervez si il inchid de nervi :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...