Monday, October 26, 2009

Dincolo de aparente


Cat de mult conteaza imaginea unei persoane atunci cand presteaza servicii?
Eu intotdeauna am fost atenta, de exemplu, la tinuta celui care ma serveste la restaurant, la cat de ingrijita este cosmeticiana, si la parul coafezei.
Poti avea oare incredere in sfaturile unui nutritionist gras sau al unui stilist prost imbracat?
Cum as putea sa ascult sfaturile unui om care nu le aplica intai pe propria persoana?
Am vazut de exemplu doctori esteticieni care ar schimba cam totul la o persoana, dar ei nu si-au operat absolut nimic. Cum se explica faptul ca recomanda operatii estetice dar arata ingrozitor? Este clar ca nu s-ar putea opera singuri:)), dar ar putea apela la un coleg, cu toate acestea nu o fac.
De asemenea am vazut medici dermatologi cu tenul nu tocmai sanatos, chiar in vara asta am fost la un medic dermatolog in legatura cu niste pete ce imi aparusera pe fata. Spre surprinderea mea si doctorita avea niste pete pe fata si de aceea am fost un pic sceptica in legatura cu tratamentul recomandat, dar spre bucuria mea a avut succes.
Acum ma simt un pic rusinata pentru ca am judecat-o dupa aparente.
Pana la urma este bine sa ne bazam pe experienta si instruirea specialistului si sa nu ne lasam influentati de imaginea acestuia?

2 comments:

  1. Stii cum se zice: croitoreasa nu are timp sa-si faca rochii, cizmarul are pantofii rupti.... Dar nu sunt de acord cu acest concept. Cum naiba sa lucrezi tot timpul cu miere si sa nu o gusti macar?!

    ReplyDelete
  2. Da, si mie mi se pare dubios, mult mai normal mi se pare sa impresionezi prin exemplul personal.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...