Saturday, September 12, 2009

Soarele-Prieten sau Dusman


Este o vorba la noi "Da-i Doamne romanului mintea de pe urma"....( in care ma regasesc total)
In urma cu 2 ani am fost in Grecia unde am facut o greseala elementara, am stat la plaja fara nici o crema de protectie...da..nebunie curata, probabil ca am vrut sa iau tot soarele deodata..in fine...si in urma acestei decizii nesabuite m-am ales cu o pata de mai mare frumusetea drept in frunte...Cand am realizat prostia pe care am facut-o m-am dus la farmacie si mi-am luat o crema de protectie 50+, in urmatorul an desi am avut crema de protectie 50+, pata mea s-a extins, am intrat in panica si mi-am luat de la farmacie cea mai scumpa crema de albire a tenului, dupa o folosire de 1 an, nici un rezultat.
Anul acesta am fost la dermatolog si mi-a prescris o solutie preparata in farmacie, pe care sa o aplic toamna, de asemenea mi-a spus sa nu imi lipseasca niciodata crema cu factor de protectie, si sa evit expunerea la soare in momentul tratamentului.


Concluzia: Parerea mea e ca mai bine sa previi decat sa tratezi asa ca pentru binele vostru, nu va duceti la plaja fara o crema de protectie 50+ (pentru fata), soarele este foarte nociv si pentru o clipa de neatentie va puteti alege cu probleme mai grave decat o simpla pata....

2 comments:

  1. ce crema ti-a dat? si eu sunt disperata ca mi-a aparut una pe obraz, chiar sub ochiul stang si abia daca se acopera cu fond de ten:( mi-e frica sa nu se faca si mai mare

    ReplyDelete
  2. Mi-a dat o reteta pe care mi-au preparat-o cei de la farmacie, din pacate cred ca a ramas la cei de acolo(oricum nu cred ca as fi inteles eu scrisul). Doctorita mi-a spus ca este mai puternica decat orice crema pe care as fi gasit-o in comert, tocmai de aceea cand o aplic trebuie sa ma feresc de soare pt ca ar putea sa aiba efect invers si sa inmulteasca petele. Parerea mea este sa te duci la dermatolog pt ca eu nu i-am dat importanta la inceput si s-a extins.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...