Tuesday, September 22, 2009

Gogoasa Infuriata


Probabil ca pentru unele persoane acesta este un post plictisitor...mare lucru, o reteta de gogosi. Asa credeam si eu dar dupa multele incercari esuate mi-am dat seama ca nu este asa de simplu asa ca am decis sa va impartasesc aceasta reteta pe care am incercat-o de 3 ori si de fiecare data a fost un real succes (ultima data am mi-am fortat un pic norocul si am facut chiar cateva umplute cu gem ;)

Avem nevoie de:
-o cana de lapte
-4 linguri de zahar
-coaja de lamaie
-1 pliculet mic de drojdie
-1lingurita de zahar
-3linguri de ulei
-3 oua
-600g de faina




I. Pliculetul de drojdie se dizolva in putina apa calduta si se amesteca cu o lingurita de zahar si o lingurita de faina apoi se lasa sa se umfle.

II. Laptele caldut se amesteca cu zaharul si cu coaja de lamaie.

III. Peste amestecul de mai sus se adauga 3 linguri de ulei, drojdia, 3 oua, si la sfarsit se adauga faina.

IV. Se lasa la dospit o jumatate de ora la caldura.

V. Se incinge uleiul, se ung mainile cu ulei si se fac mici gogosele din coca si le punem la prajit(aveti grija sa nu le faceti prea mari pentru ca nu se coc in interior). Se pudereaza cu zahar pudra.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...