Friday, September 25, 2009

Ce gluma buna :))) !!!


Am citit in Gandul, un articol despre Ferrari foarte amuzant, din care reproduc partea cea mai interesanta "Anul acesta, în jur de 20 de români dispuşi să "spargă" peste 150.000 de euro pe o maşină de lux au ieşit cu mâna goală din showroom. "Clientul Ferrari este un om de afaceri de succes, avocat, implicat în media, top management în multinaţionale, este o persoană ce reprezintă un exemplu pentru categoria din care face parte. Anterior trebuie să fi acumulat o oarecare experienţă în a conduce alte maşini puternice. Bineînţeles că un client trebuie să-şi permită să poată cumpăra o astfel de maşină, dar banii nu sunt definitorii. Un manager de succes poate deveni client Ferrari, însă cineva care vine cu o pungă de bani în showroom nu poate, dacă nu este «reliable», adică dacă nu are un caracter puternic, nu ne putem baza pe el şi se doreşte doar să epateze prin brandul nostru. Nu vindem persoanelor care doresc să aibă vreun beneficiu cu caracter comercial, indiferent dacă este vorba de creşterea notorietăţii companiei pe care o reprezintă sau a simplei sale persoane. Clientul Ferrari deţine un statut înainte de a-şi lua o maşină de la noi", a explicat, pentru Gândul, Camelia Bazac, manager general Forza Rossa."
Daca ceea ce spune este adevarat, cat de tare e sa te duci la ei cu 300 000 de euro si sa iti zica, ne pare rau, parerea noastra este ca nu aveti un caracter suficient de puternic sa conduceti aceasta masina si in plus, cred ca de fapt vreti sa va duceti la agatat cu masina si noi nu suntem de acord cu asemenea actiuni nepotrivite :))
Am facut cateva cercetari de curiozitate sa vad cine are Ferrari in Romania, se pare ca sunt vreo 60 proprietari printre ei fiind Ion Tiriac, Arpad Paszkany, un functionar public de la Directia Silvica, Adrian Cocoana, un tanar "om de afaceri" care a accidentat mortal pe trotuar un tanar.
Gica Popescu se pare ca a avut dar s-a rusinat pentru ca se uita lumea la el si l-a vandut.
Parerea mea e ca nimeni nu isi cumpara Ferrari in Romania, doar asa pentru ca e fan si ca nu vrea sa iasa in evidenta, in primul rand pentru ca nu prea ai sosele unde sa mergi cu o asemenea masina si apoi nimeni nu trece neobservat cu o asemenea masina.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...